🎯 𝐋𝐮𝐧𝐢, 𝟑𝟏 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞– 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭 𝐥𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐑𝐚𝐛𝐥𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥. Cetațenii comunei Zimandu Nou care dețin autoturisme uzate pot  primi un stimulent de 3000 de lei pentru casarea și radierea acestora.
🚗 Persoanele fizice cu domiciliul în Zimandu Nou, care îndeplinesc condițiile de eligibilitate, se vor înscrie pe site-ul AFM. Linkul de înscriere se regăsește în primul comentariu.
📌 Solicitanții trebui să își creeze conturile înainte de înscrierea în aplicație, conform precizărilor din anunțul dat de Administrația Fondului pentru Mediu vineri după-amiază.  Conturile deja create sunt valabile doar dacă au fost utilizate în cadrul unui program destinat persoanelor fizice, nu și dacă au fost utilizate pentru depunerea anterioară a unui dosar în calitate de persoană juridică. În cadrul unui cont pot fi făcute înscrieri pentru un singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație.
🚘 Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se realizează prin intermediul aplicației informatice puse la dispoziție de către AFM, până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei localități validate în program.
🌎 Pentru Comuna Zimandu Nou,  s-au alocat sumele necesare pentru un număr de 100 de autovehicule.
🚘 Mai multe informații despre derularea programului, condiții de eligibilitate pentru solicitanți și autoturisme și etapele care urmează după finalizarea înscrierilor puteți afla la sediul primariei de luni pana vineri , între orele 09.00 – 15.00.